Direct contact

Meld overlijden

073 613 93 96

24 uur per dag

Home De uitvaart Condoleanceregister

Condoleanceregister

Online condoleance register 'Persoonlijk Requiem'
"Wij zijn aangesloten bij Requiem Coöperatie, het landelijk netwerk van lokale, zelfstandige uitvaartondernemers. Requiem heeft Eugène Kramer Uitvaartverzorging geselecteerd op vijf kernwaarden: persoonlijke aandacht voor nabestaanden, persoonlijke invulling van de uitvaart, ruim beschikbare tijd, transparantie en lokale binding. Deze kernwaarden worden door alle aangesloten ondernemers onderschreven.

Op Persoonlijk Requiem biedt Eugène Kramer Uitvaartverzorging de nabestaanden informatie over de uitvaart, zoals route-informatie, fotomateriaal van de locaties en eventuele wensen van de familie. Tevens bestaat de mogelijkheid om bloemen te bestellen voor de uitvaart en om contact te leggen met ons als uitvaartondernemer. Tenslotte kunt u een bericht plaatsen om de overledene te herdenken of om de familie te condoleren. Dit kan een tekst, foto of tekening zijn. Van alle berichten kan later, wanneer de familie dat wenst, een 'Herinneringsboek' worden samengesteld".


Code

We herkennen het allemaal, het bekende plakje verse cake tijdens de condoleance. Op zicht niks mis mee, maar het kan ook anders.

Meer over de uitvaart-stijlen