Direct contact

Meld overlijden

073 613 93 96

24 uur per dag

Home Na de uitvaart Grafmonumenten en urnen

Grafmonumenten en urnen

Een grafmonument is een uiterst persoonlijk monument, een uniek gedenkteken dat iemands leven symboliseert. Een plaats waar nabestaanden troost kunnen vinden en de herinnering aan hun dierbare levend kunnen houden.

Er kan veel
Eugène Kramer Uitvaartverzorging is u graag behulpzaam bij het uitzoeken van een fraai gedenkteken. Wij kunnen enorm veel voorbeelden laten zien. Maar het is natuurlijk ook mogelijk een uniek monument te laten vervaardigen. Van eenvoudig tot monumentaal, er kan heel veel. Gedenktekens kunnen worden uitgevoerd in alle mogelijke materialen, zoals een stijlvolle gedenksteen uit natuursteen, maar ook eigentijdser materiaal zoals glas of aluminium kan in een monument worden verwerkt. Ook in kleur en vorm is praktisch alles mogelijk om de laatste rustplaats van een dierbare persoonlijk vorm te geven.

Advies
Over het algemeen is het plaatsen van een monument of gedenkteken aan regels gebonden. Deze verschillen vaak per begraafplaats. Eugène Kramer Uitvaartverzorging kan desgewenst de mogelijkheden met u doornemen en u adviseren bij het maken van een keuze. Een met groot vakmanschap vervaardigd monument is een mooie, sfeervolle plek om naar terug te keren.

We herkennen het allemaal, het bekende plakje verse cake tijdens de condoleance. Op zicht niks mis mee, maar het kan ook anders.

Meer over de uitvaart-stijlen